Årsmøte

Mandag var det årsmøte i SK Hardhaus.

Det har blitt en vane at klubben leverer gode tall og også denne gangen kunne avtroppende styreleder, Rita Hanssen, vise til gode tall. Overskuddet er mer eller mindre i sin helhet satt av til anleggssparing. Dette siden kunstgresset på klubbens hovedarena straks er klar for utskifting og har en forventet kostnad på ca. 2-3 millioner.

Det var ellers en kveld for utskiftninger på Ankenes da hele 4 styremedlemmer takket for seg.

Rachel Ervland, Roy Utheim, Per Øyvind Mohus og styreleder Rita Hanssen ble alle takket av. Per Øyvind og Rita har i flere år vært klubbens ansikter utad og hatt vervene leder og nestleder. Rachel har de siste årene vært barne og ungdomsleder og Roy har vært styremedlem og turneringsansvarlig. Alle i klubben takker dem for den flotte innsatsen de har lagt ned og ønsker dem lykke til videre.

Inn dørene kommer det feiende flotte mennesker som klubben har stor tro på skal være med å bidra til fortsatt vekst og utvikling, ikke bare i sportsklubben, men på hele Ankenes.

De nye ansiktene i styret er Lisbeth Korneliussen, Casper Sivertsen, Morten Olsen, Vibece Nakis og Kristin Nytræ. I tillegg fortsetter Marita Kristensen, Ingrid Kjerstad og Rune Thoresen.

Vi ønsker de lykke til!

Følg oss!

Samarbeidspartnere

_

____

_____

_______

Støtt oss!

Støtt oss!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift