Unge og lovende

Det gror godt også blandt dommerne i klubben

Som vi nevnte tidligere hadde Hardhaus spillere på regions samling i Bardufoss, men det er ikke bare blant fotballspillerne det gror godt i klubben. Når de mest talentfulle spillerne i Nord-Norge møtes til samling og skal spille kamp er det selvsagt nødvendig med dommere. Derfor hadde man til denne samlingen lagt Norcore 1 samling for talentfulle dommere til samme sted. «Core1» er første trinn på utviklingsstigen til fremtidige dommere. Til denne samlingen var det plukket ut 9 unge lovende dommere fra Nord-Norge. Blant disse var hele 3 fra Hardhaus! Casper Sivertsen og Kristine Håvardsen representerte klubben på flott vis, i tillegg var Henrik Johannesen også tatt ut, men måtte melde forfall. Under hele tiltaket ble dommerne fulgt tett opp av erfarne dommere og veiledere, blant annet av FIFA dommer Geir Oscar Isaksen.

    

- «Utrolig inspirerende å få være med på dette tiltaket, og veldig artig å få veiledning fra slike dyktige veiledere. Vi er utrolig takknemlige for at vi fikk lov å være med på tiltaket» var tilbakemeldingen hardhaus.no fikk da vi snakket med dommerne rett etter tiltaket. Dommer ansvarlig/veileder i klubben Bengt Øverås, sier det gror godt på dommersiden for tiden.

– «Vi har for øyeblikket 4 flotte unge dommere i klubben i tillegg til meg selv og Viggo Berg. Vilde Kramer, Henrik Johannesen, Kristine Håvardsen og Casper Sivertsen. Alle gjør det godt og vi tror de kan nå langt. Blant disse er det nok Vilde som for øyeblikket er kommet lengst og vi håper hun kan få opprykk til høyere divisjoner i løpet av året som kommer. Tiltak som dette er med på å utvikle dommerne og gi grobunn for videre læring og utvikling»

Klubben er også stolt over dommerne våre å gratulere og ønsker lykke til i sesongen som kommer!

Følg oss!

Samarbeidspartnere

_

____

_____

_______

Støtt oss!

Støtt oss!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift