Tap og seier for A-laget

Mjølner2 ble for sterke

Med en sen start på sesongen grunnet baneforholdene kom de første kampene tett som hagl. Tirsdagens fine seier mot Soif2 i sesongåpningen ble raskt glemt å guttene landet hardt og brutalt da Mjølner2 var gjester allerede fredagen samme uke. Ett Hardhaus lag med litt lite trening fra i vinter, flere spillere ute med skade og en kamp i beina fra noen dager tidligere virket slitne og hang ikke med de rødkledde fra feil side av brua i første omgang. 0-3 til pause var ikke det Hardhaus hadde håpet på og trener, Erol Mercanoglu, tok grep og endret litt på formasjonen. Grepene så ut til å virke da de grønne var langt mere med i 2. omgang. Jonas Jensen pyntet på resultatet mot slutten etter at Mjølner hadde økt til 0-4 og dermed endte det 1-4.

Ny match nye muligheter

Mandagen etter var det på nytt duget for dyst. Denne gangen gikk turen til Harstad for en tøff kamp mot Grytøy. Grytøy stod med 4 poeng etter 3 kamper og er tradisjonelt ett av topplagene i divisjonen. Kampen ble som forventet ett tøff og tett batalje med mange dueller og sugende taklinger. Dagens kanskje morsomste situasjon kom da lagene skulle stille opp før kampstart. Ikke bare hadde Grytøy på seg sine grønne drakter, det samme hadde Hardhaus. For å gjøre det hele komplett hadde også dommerne ikledd seg grønne drakter. En kort utsettelse og draktskifter senere var det likevel klart for avspark.

Denne gangen så det ut til at Hardhaus guttene hadde brukt helgen godt for laget var langt mere med på notene. Allerede etter 9 minutter scoret Daniel Rosander for Hardhaus. Grytøy utlignet etter 13 minutter og resultatet stod seg til pause. Etter pause var det Hardhaus som styrte showet og spesielt Marius Abrahamsen som var het. Scoringer av Abrahamsen i det 57. og 76. minutt sørget for at det ble 3 nydelige poeng med hjem til Ankenes og 3-1 seier i årets første bortekamp.

Neste runde

Neste kamp for Hardhaus er 23. Mai. Da er det duket for lokalderby igjen, denne gangen er det Ballangen som kommer på besøk. Ballangen står før kampen med 0 poeng etter 3 spilte kamper og det ryktes at laget er svært sultne på sine første poeng. Med andre ord er det duket for nok en rysare av en kamp på Ankenes. Kampstart er kl 1900 og vi håper å se mange Hardhauser på kamp!

Tabell, kampprogram og annet snacks fra den lokale 5.divisjonen finner du med å gå inn her