A-laget tapte

Hardhaus gikk på sitt andre tap for sesongen da Mjølner C kjempet seg til seier.

Tirsdag kveld tapte Hardhaus sitt seniorlaget for Mjølner C i 5. divisjon. Hardhaus startet kampen på en suveren måte og ledet hele 0-3 på Narvik Stadion før det var gått 25 minutter av kampen.

Nikolai Stokkedal sendte de grønne i ledelsen, før Johannes Nøstdahl doblet og Magnus Børseth økte til 0-3. Men deretter ble det stopp for A-laget, som lot Mjølners tredje beste menn slippe inn i kampen igjen.

Tre scoringer før hvilen gjorde at lagene gikk til pause på stillingen 3-3.

Etter pause tok hjemmelaget ledelsen 4-3. På overtid fastsatte de sluttresultatet til 5-3 etter at Hardhaus kastet spillerne i angrep i håp om en utlikning.

Like før full tid fikk Per Christian Kaarbø marsjordre av dommer Reinulf Svendsen.