Fortsatt på tabelltopp

A-laget slo Ballangen hjemme, mens andre resultater også gikk rette veien.

Tirsdag kveld møttes Hardhaus og Ballangen til det som skulle være hjemmelagets første virkelig test så langt i 5. divisjon. Hardhaus sitt A-lag stod med fem seirer, og etter 90 minutter med fotball på Ankenes ble denne rekken forlenget til seks.

Kristoffer Pettersen sørget for 1-0 etter bare fem spilte minutter, før Johannes Nøstdahl doblet ledelsen få minutter senere.

Etter hvilen kom Ballangen tilbake og både reduserte og utliknet ved tidligere Hardhaus-spiller Raymond Sandbakk. Comebacket til 2-2 var et faktum, men de grønnkledde skulle ikke gi opp. Johannes Nøstdahl ekspederte et straffespark kontant i mål og fastsatte sluttresultatet til 3-2. Dermed kunne Hardhaus slippe jubelen løs for tre nye poeng.

I tillegg til at rekruttlaget tapte 15-0 borte mot Medkila B, var også rivalene Beisfjord og Gratangen i aksjon. Beisfjord spilte 3-3 mot Grytøy i Beisfjord, mens Gratangen maktet bare 1-1 mot SOIF B. Etter tirsdagens resultater er Hardhaus tabelleder med fem poeng ned til Gratangen og Beisfjord.

Startoppstilling Hardhaus: Patrik Nilsen, Michael Stenbak, Fredrik Carolin, Mats Berg Jenssen, Benjamin Noreng, Andreas Haakonsen, Kristoffer Pettersen, Daniel Eriksson, Johannes Nøstdahl, Daniel Rosander og Jørgen Tørnes

Også benyttet: Fredrik Tiller, Jonas Jenssen og Jakob Mohus