A-laget vant i serieåpningen

Mens rekruttene gikk på hederlig tap.

Tirsdag kveld var det duket for serieåpning i 5. divisjon. A-laget tok turen til Evenskjer for å møte SOIF 2 til dyst.

Tidlig ledelse

De grønnkledde fra Ankenes fikk en pangstart på kampen og tok ledelsen før klokken passerte to spilte minutter da unge Nikolai Stokkedal lempet ballen over en utrusende SOIF-keeper.

Lynhurtige Stokkedal var ikke fornøyd med å bare sende laget sitt i ledelsen, for etter 20 minutter banket han like gjerne inn 0-2, før en dårlig periode fulgte for Hardhaus.

SOIF reduserte til 1-2 etter 23 minutter ved et vakkert frispark av evigunge Arild Heitmann, og bare 12 minutter senere var utlikningen et faktum.

Bortelaget skulle imidlertid vise stor karakter og slo tidlig tilbake igjen. Like før pause ble Johannes Nøstdahl spilte gjennom og hamret inn 2-3-scoringen.

Etter hvilen tok Hardhaus for alvor initiativet i kampen og scoret hele fire ganger til i andre omgang.

Nøstdahl noterte seg for sin andre for dagen, før Jabob Mohus noterte seg for nettkjenning ved 2-5.

Mot slutten av kampen skulle Mats Berg Jenssen vise fram akrobatikk neppe sett på Evenskjer tidligere og satte inn 2-6 ved et hjørnespark.

Tre debutanter

Kristoffer Pettersen, nysigneringen fra Stakkevollan, kronet en god kamp med å fastsette sluttresultatet til 2-7 i debuten sin.

Magnus Plener spilte sin første kamp etter overgangen fra Mjølner, mens Jens-Ole Flakken Bille spilte sin første offisielle kamp for A-laget.

Neste kamp for A-laget er hjemme mot Medkila B tirsdag 10. mai.

Startlag: Patrik Nilsen, Jørgen Tørnes, Mats Berg Jenssen, Magnus Plener, Benjamin Noreng, Andreas Haakonsen, Kristoffer Pettersen, Jakob Mohus, Daniel Eriksson, Johannes Nøstdahl og Nikolai Stokkedal

Også benyttet: Fredrik Carolin, Michael Stenbak, Daniel Rosander og Jens-Ole Flakken Bille.