Endelig skjer det!

Endelig skjer det!

 

Fotballsesongen sparkes endelig for alvor i gang igjen!

Mye snø og is har gjort jobben med å få banen klar svært utfordrende, men nå ser det grønt ut. Halvor og Kjetil har stått på som bare det for å få anlegget klart og klubbens ser frem til en hektisk sesong.

Over 500

I år har Hardhaus over 20 lag påmeldt i seriespill i de forskjellige klassene. Det betyr at det skal spilles ca 300 seriekamper hvor våre grønnkledde håpefulle er med, og det er uten å ta med alle turneringene som lagene deltar i. Det betyr at vi passerer 500 hardhaus kamper bare i år!

Ett fantastisk tall som vi er fryktelig stolte over. Vi er svært ydmyk overfor alle som stiller opp og gjør dette til en mulighet for alle på Ankenes.

Fair Play

Også i år blir vi å ha fokus på fair play på Ankenes. Det betyr at på alle de 150 seriekampene som skal arrangeres i barne- og ungdomsfotballen vil det være en kampvert tilstede. Kampverten er der for å hjelpe oss sørge for en god og trygg ramme for alle som spiller fotball her.

Vi i Hardhaus ønsker å bidra med det vi kan for å få best mulig vilkår for ungene som er med i fotballen, derfor har vi ett uttalt mål om at Fair Play skal stå i fokus for alle våre lag.

Kampverten har i oppgave å sørge for at motstanderlagets trenere har tilgang på fem baller til bruk i oppvarming og en gratis kopp varm kaffe til de som ønsker dette. Varme kropper gir varme hjerter og vi har troen på at dette skal vise seg rundt ankenesbanen også i sesongen 2017!

Vi ønsker derfor alle lag hjertelig velkommen til bortekamp hos oss og håper å se så mange foreldre som mulig på banene våre!

Lykke til med sesongen 2017!

Følg oss!

Samarbeidspartnere

_

____

_____

_______

Støtt oss!

Støtt oss!!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift